A ja też - szybko się zdecydowałam dzisiaj, choć tyle pięknych zdjęć tu wisi )
Był kiedyś pomysł zrobienia kalendarza ze zdjęć miesiąca na tym portalu. Szkoda, że to nie wypaliło :(
_________________ Szanujmy ptaki żyjące w naszym mieście. Bez ptaków środowisko miejskie będzie szare i nieprzyjazne ...
3 glosy ? a po co jesli od lat wybiera sie zdjecie miesiaca a nie zdjecia miesiaca
mysle ze zdjecia ktore tutaj trafiaja to juz i tak wyroznienie dla autorow nawet jesli nie otrzymaja najwieksza ilosc glosow
Wysłany: 2014-01-19, 12:19
Marek Paluch napisał/a:
3 glosy ? a po co jesli od lat wybiera sie zdjecie miesiaca a nie zdjecia miesiaca
mysle ze zdjecia ktore tutaj trafiaja to juz i tak wyroznienie dla autorow nawet jesli nie otrzymaja najwieksza ilosc glosow
Większość wyróżnionych dostała tylko kilkanaście głosów, niektóre tylko kilka, stąd mój pomysł.
Teraz widzę, że niekoniecznie najlepszy...
Większość wyróżnionych dostała tylko kilkanaście głosów, niektóre tylko kilka, stąd mój pomysł.
Teraz widzę, że niekoniecznie najlepszy...
Mam nadzieje, ze Wiesz co to demokracja- jeden czlowiek jeden glos.