"Nie czas jest nam dany, ale chwila. Naszym zadaniem jest uczynić z tej chwili czas" Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych. Wyrazy współczucia dla rodziny .
.
Mam tysiąc myśli w głowie, refleksja za refleksją, wszystkie smutne i gorzkie. Adrian był członkiem naszej społeczności .........jak to strasznie brzmi....BYŁ.
Przecież kilka dni temu w Świnoujściu robił płaskodziobego.
Teraz .......został wyłowiony.....
Ostatnio jedna Pani redaktor zadała mi pytanie , czy w fotografowaniu ptaków jest coś ekscytującego, jakieś niezwykłe przygody, takie ekstremalne. Odparłem, że cała ptasia fotografia to niemal jak sport ekstremalny. Gdybym wiedział, jak bardzo się nie myliłem....
Adrian pozostanie z nami dalej, w pamięci, na tym forum, w swych fotografiach i w sercach jego najbliższych. Widać tam.... gdzieś u góry w dalszym ciągu potrzeba ptasich miłośników i fotografów.
W imieniu zespołu redakcyjnego forum składamy rodzinie Adriana wyrazy szczerego i głębokiego współczucia [*]
Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.
Mam do siebie ogromny żal, że nie udało nam się spotkać. A okazji było kilka. Zawsze można było z nim pogadać - pół godzinki na telefonie to była norma. Adrian jak robiłeś wodniki? - i strumień rad, a zielonki u ciebie to jak? - i to samo...
Będę go pamiętał jako utalentowanego młodego chłopaka, z którym zawsze można było pogadać i który służył dobrą radą.
Będzie nam ciebie Adrian brakowało.
[*]
Wiadomość, o śmierci Adriana mnie także przygniotła.
Szok to najodpowiedniejsze słowo.
O ile moglibyśmy poza wyrazami współczucia dla bliskich zmarłego Kolegi wyciagnąć wnioski dla Naszej społeczności to zamieszczam link do dyskusji pod moim anonsem na fb:
link
Jaka to tragedia! Znałam Adriana ze stron internetowych. Pięknie fotografował. Za młodo, żeby umierać, za wcześnie ... Szczere wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich Adriana. Pozostanie w naszej i mojej pamięci.
_________________ Szanujmy ptaki żyjące w naszym mieście. Bez ptaków środowisko miejskie będzie szare i nieprzyjazne ...